Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

σπαράγματα ή το νόημα που μου πήρες 6


στα μπορντέλα κάνουνε έκπτωση στους προσφάτως χωρισμένους / και με μια μικρή επιβάρυνση στην βασική τιμή, ο πελάτης μπορεί να αποκαλεί την επί πληρωμή παρτενέρ με το όνομα της πρώην συντρόφου του. . . -


- Δεν μπορείτε να μπείτε με τις μπύρες μέσα;

- Γιατί;

- Μπορεί να θέλεις να τις πετάξεις στον τραγουδιστή.

- Γιατί, τόσο άσχημα τραγουδάει;

- Έλα τώρα μην με κουράζεις. . .

Δεν θέλω να κουράσω κανέναν, φεύγω πίσω, ανοίγω το πρώτο κουτάκι, το καθαρίζω κάπως γρήγορα, το δεύτερο πιο γρήγορα, το τρίτο δεν άξιζε τέτοια συμπεριφορά. Μια κοπέλα λίγο πιο πέρα μοίραζε διαφημιστικά φυλλάδια. Την πλησιάζω.

- Θέλεις να την πιεις;

- Θέλω, αλλά γιατί δεν την πίνεις εσύ;

- Ήπια δύο μέσα σε 2 λεπτά, φούσκωσα, και ο μαλάκας στην πόρτα δεν με αφήνει να μπώ με την μπύρα γιατί λέει ότι θέλω να την πετάξω στον τραγουδιστή.

- Γιατί, τόσο άσχημα τραγουδάει;

- Έλα, ντε.

- Καλά. . . Φέρε την.

- Οριστε.

Την ανοίγει και τραβάει μια γερή. Την καθάρισε αμέσως. Καλά την έκοψα.

- Ααααχ. . . να ΄σαι καλά.

- Τίποτα. . .

- Δεν θα πας στην συναυλία;

- Ναι. . . Μάλλον θα πάω. . . μήπως ξέρεις το Camarillo Brillo;

- ε;


- - έπαιζε το Βlue Monday / εμείς παίζαμε τους ηλίθιους με επιτυχία / με μεγάλη επιτυχία / κάποιος μας μοστράριζε τις απόψεις του / κάποια τα στήθη της / ψηφίσαμε τα στήθη / σαν φελλοί στην επιφάνεια χαζεύαμε τον πάτο με νοσταλγία / πράγματα που δεν ζήσαμε / πως τα θαυμάσαμε χωρίς να μασάμε / πως μας είχαν εντυπωσιάσει / δεν στεκόμασταν στις αναλύσεις / οι αναλύσεις είναι για τους ουρολόγους / έτσι λέγαμε, έτσι πιστεύαμε / ελεύθεροι μέσα σε τέσσερις τοίχους έτοιμους να μας πλακώσουν / 16 του μηνός και κάποιος που θέλει - αλλά δεν μπορεί να κάνει - πλάκα εύχεται ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ / και η Φελάχα μας έφερε το τσάι κρύο. . .



3 σχόλια:

Marios Natsos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Marios Natsos είπε...

Ενδιαφέρον , εγώ όταν είχα πάει σε μια συναυλία με 1,5 λίτρο μπύρα σε τενεκέδες, μου τις κράτησαν. Μου άρεσε το τέλος μπορώ να πω πόσο χρονών είσαι ?

Β.Σ. είπε...

22