Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Debbie Tourbo


και άλλο φλερτ / με λίγο χώμα στις τσέπες / τσαχπίνικο κλείσιμο ματιού / και 137 διεστραμμένα παραμύθια στραμμένα προς τον μύθο - εκείνον που δυο άνθρωποι συναντήθηκαν τυχαία, ανταλλάξανε αισθήματα, όρκους, θηλιές και άρχισαν τις συνωμοσίες / στον καύσωνα του καλοκαιριού μασούσαν παγάκια και φτύνανε τα κομμάτια ο ένας πάνω στην άλλη / μετά ήρθε ο χειμώνας και μάλωναν ποιος θα καβαλήσει πρώτος την χιονοστιβάδα που κατέβαινε προς τον γκρεμό . .

από ένα λόξιγκα ξεκίνησε το πιο όμορφο τραγούδι / από ένα φτέρνισμα μια έκρηξη / από ένα χασμουρητό ο ερωτάς με έναν ανεμιστήρα κολλημένο στην πλάτη να πετάει πάνω από την πόλη και να πετάει κουπόνια / εμείς όμως ψάχναμε τα ωραία σου ματάκια μες το σπίτι / τα είχες κρύψει κάτω από το χαλί / περπατούσες καμαρωτά / Μεγαλείο. . .

τηγάνιζες αυγά / όλο το σπίτι είχε ντουμανιάσει / βγήκες με ένα χαμόγελο μέσα από καπνούς και πρόσφερες μεζέδες / κρατούσα την μπύρα μου και απέκλεισα όλες τις πιθανότητες να ζεσταθεί / μου θύμιζες με τρόπο τότε που με βρήκες στο τελωνείο / στα αζήτητα και μου είπες ότι η ζωή δεν είναι ωραία αλλά μπορούμε να πάμε μια βόλτα. . . .

- πάμε μια βόλτα;

κάπως έτσι ξεκίνησε η καταστροφή του κόσμου / η Debbie Tourbo με μια 36ρα καραμπίνα άνοιξε τον ουρανό στα δυο και σχεδίαζε εκδρομή / άνοιξε τάφους να φυτέψει λουλούδια / πολλοί θέλανε να την παντρευτούν / πολλούς ήθελε να κηδέψει.


Δεν υπάρχουν σχόλια: