Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Β. & Λ.



 Οικτρά μόνο μετανιώνουμε. Ποτέ μισές δουλειές.
 Οι από πάνω γαμιούνται να φωνάζουν ή γαμιούνται όταν φωνάζουν, δέρνονται, τα παιδιά τους κρατάνε το σκορ - τους άφησα κάτι φυλλάδια από οίκους ευγηρίας για μια τελευταία ώρα ανάγκης - και βρέχει όλη μέρα σαν θέλει η φύση να μας ποτίσει ή να μας πνίξει.

  Αυτοί που δείχνουν με το δάχτυλο, σαν τους παλιούς επενδυτές με τις κουκούλες, τους πήραμε εδώ και καιρό χαμπάρι. Δεν έχουν οι καριόληδες που να το βάλουν και δείχνουν. Πότε πότε το κουνάνε κιολάς, οι ρουφιάνοι.


Ασυμφωνία οι αχαρακτήριστοι.
Αντιλογία τα οινοπνεύματα.
Παλιότερα πουτάνες, τώρα φιλότιμες.
Και ζεστές, και πρόθυμες.

Τα ξέρω, τα ξέρω.
Μην με χτυπάς ρε στο κεφάλι.
Θα ανοίξει και τα μυαλά μου θα πάρουν αέρα.
Εγώ που μόνο να μασάω ξέρω και όχι να δαγκώνω.


 Νεκροί;
 Όχι ποιοι.
 Πόσοι να ρωτάς και πότε. Το πως θα αποφασιστεί μετά. Έχω κάποιες ιδέες και μια που κάνει ανάποδο κατακόρυφο όταν έχει κέφια. Έχει ωραία φωνή όταν τραγουδάει και είναι ήρεμη όταν κοιμάται. Τα προβλήματα αρχίζουν σε κάθε τρίτη φράση, δικιά της ή δικιά μου. Πέφτουν και ερωτήσεις. Ανακρίσεις στο σκοτάδι. Τι να κάνεις;


 Ζήτησε να τον θάψουμε με την φυσαρμόνικα του.
 Πάλι καλά. Σκέψου να έπαιζε πιάνο. Ή να έπαιζε πιάνο με την σύντροφο του. Η γκρίνια της θα ακουγόταν ακόμα και στην πιο βαθιά τρύπα.
Χωμάτινες μελωδίες, ζωντανά τα λιπάσματα.

1 σχόλιο:

ISLAMIC REFINANCING LOAN COMPANY είπε...

Χρειάζεστε ένα νόμιμο, ειλικρινές, αξιόπιστο και επείγον δάνειο; Η αναζήτησή σας για νόμιμο δάνειο τελειώνει εδώ σήμερα γιατί είμαστε εδώ για να ικανοποιήσουμε τις οικονομικές σας ανάγκες. Εάν σας έχει αρνηθεί δάνειο από τράπεζες ή χρηματοπιστωτικό ίδρυμα για οποιονδήποτε λόγο, μην ανησυχείτε πια σχετικά με τα οικονομικά σας προβλήματα, διότι είμαστε η λύση στην οικονομική σας ατυχία. Έχουμε δώσει δισεκατομμύρια (διαφορετικά νομίσματα) σε επιχειρηματικά δάνεια σε περισσότερους από 32.000 ιδιοκτήτες επιχειρήσεων. Χρησιμοποιούμε τη δική μας τεχνολογία κινδύνου για να σας παρέχουμε το σωστό επιχειρηματικό δάνειο, ώστε να μπορείτε να αναπτυχθείτε την επιχείρησή σας. προσφέρουμε δάνειο όλων των τύπων με χαμηλό επιτόκιο και επίσης διάρκεια για την αποπληρωμή του δανείου Έχετε κακή πίστωση; Χρειάζεστε χρήματα για να πληρώσετε λογαριασμούς; ή πιστεύετε ότι είναι απαραίτητο να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση; Έχετε ένα ημιτελές έργο λόγω κακής χρηματοδότησης; Χρειάζεστε χρήματα για να επενδύσετε σε κάποια ειδικότητα που θα σας ωφελήσει; ISLAMIC REINANCING LOAN COMPANY
Στόχος είναι η παροχή εξαιρετικών επαγγελματικών χρηματοοικονομικών υπηρεσιών e_mail: [islamicrefinancing@gmail.com]
Whatsapp; +15716666386