Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

λέξεις


''Σ΄ αγαπώ''

τι είπε;΄΄Σ΄ αγαπω΄΄ μα αυτό είναι μια φράση που την λες όταν βρεις και είσαι σίγουρος, και είσαι βέβαιος. . και.... χα.... κουτορνίθι....κουτορνίθι μαλακισμένο που φοβάσαι τις λέξεις. . . και θεωρείς ΄΄ιερές΄΄ τις λέξεις. . .  ΄΄Ιερές οι λέξεις;΄΄ - γιατί δεν έχουν τίποτα άλλο. . . Μόνο λέξεις. . .  Γιατί μουτζουρώνουν χαρτιά. . . Γιατί δεν καταλαβαίνουν την κατάντια. . . Γιατί πεθαίνω κάθε μέρα και σκέφτονται εκείνοι στίχους. .  .Κουτορνίθι που νομίζεις ότι είσαι κάτι και έχεις δυνάμεις
Όχι... το ΄΄Σ΄ αγαπώ΄΄ το λέμε όταν είμαστε βέβαιοι και έχουμε να ακουμπήσουμε κάπου. . . Έχουμε έναν δίπλα να είναι μαζί μας. . . Κουτορνίθια με μπάσταρδα συναισθήματα. . .


Λέξεις ε;
Φράσεις;
Και οι Κραυγές;

Κουτορνίθια. . . Για αυτό οι νεκροί δεν λέτε κουβέντα, για αυτό όταν δεν λέτε κουβέντα και η ανάσα σας δεν υπάρχει σας σέβονται. . . - Ψόψησε.... Δεν μιλάει.... Να είναι καλά. .  .

Κουτορνίθια, σκαλωμένα στις φράσεις. . . για αυτό σας καβαλάει ο κάθε μυστήριος και σιωπιλός. . . Σασπένς και ρομαντισμό - Σκατά έχοντες τελικώς. .  . Και όλα μες το κεφάλι σου. . . Ας είναι. . . Κάτι έχεις. . .

Πεθαίνω κάθε μέρα - όμως οι λέξεις είναι ιερές - οι πουτάνες οι λέξεις που λένε ενώ άλλοι με κραυγές πονάνε. . . Μα η ποίηση. . .

Να χαθείτε όλοι και ο,τι νομίζετε. . . Ίσως βρείτε κάτι παραπάνω από τον γλυτωμό του ΣΚΑΤΟΥ, για να νιώσετε τυχεροί. . . .

Ποιητές μου και Βοσκοί αισθημάτων. . .

Δεν υπάρχουν σχόλια: