Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010



διπλώματα στραβά βαλμένα στον τοίχο και τασάκια σαν χωμάτερες ψυχές χωμάτινες - χώμα μετά από βροχή καρδιά ΜΟΥ,μια αφίσα της Winehouse, ένα σιδερένιο γραφείο που μουγκρίζει, χαρτιά κιτρινισμένα σαν δάχτυλα μανιώδους καπνιστή, στίχοι- ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΝΥΧΤΑ, - οι αγαπημένες όλες όλες σχεδόν όλες θέλω να πω πεθαμένες και μένουν μόνο οι στίχοι, η πιο σκληρή αγαπημένη σκαλίζει με σκαρπέλο την πέτρινη καρδιά και την ξύλινη ιδεολογία της ( πόσα σαράκια παρακαλάει, νομίζω, να της την φάνε). δεν γίνετε καρδιά μου να σκοτώσεις τον Νεκρό, να ευνουχίσεις τον ΚΑΣΤΡΑΤΟ, να ειρωνευτείς αυτόν που βουτάει στα σκατά. μην με λυπάσαι. . . μπορεί και να σου μοιάζω μετά από λίγα ποτήρια.

- - -

το φεγγάρι είναι απόψε μισό κάποιος το έκοψε στην μέση και το πήγε στην λατρεία του και εκείνη ζήτησε το άλλο μισό και εκείνος έκοψε την καρδιά του δίπλα από το μισό φεγγάρι. Μισό φεγγάρι μισή καρδιά και εκείνη χαμογελάει.

- - -

ο Άγιος μου Απελπισμένος δεν ξέρει τι έχει.
δεν ξέρω τι έχει.
εκείνος βλέπει τα αναμμένα κάρβουνα στο διάδρομο
και εγώ βάζω στοίχημα μαζί του
ποιος από τους δυο μας
ΔΕΝ θα προλάβει να πάει στην ακρη του διαδρόμου.

- - -

εχθές έβρεχε. τα σκυλιά γάβγιζαν παραπονεμένα.
δεν έβρισκαν το σπίτι τους την φωλιά τους.
τα νιώθω.

- - -
στην Κουρσάρα του Ντίνου. . .παίζει το μια θάλασσα Αγάπη και τις σωστές σφαίρες ( I JUST WANT YOU TO BE HAPPY/THAT'S MY ONLY LITTLE WISH). και ο Ντίνος χαμογελά και τρέχει. Με σπίρτο ανάβω το τσιγάρο. . .

- - -

Δεν υπάρχουν σχόλια: