Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010



πως το είπε ο Χ. ΄΄Είμαστε Αθάνατοι΄΄. Αισιόδοξος αλλά τον πιστεύω. Αν πεθαίνεις κάθε μέρα τα αντισώματα είναι ισχυρά. Τα λόγια , βέβαια, που κοροϊδεύω έχουν και αυτά αντισώματα και διάρκεια μεγαλύτερη από την δική μου. Εγώ θα υπάρχω σαν ανάμνηση αυτά θα κερδίζουν χώρο, χρόνο, υποστήριξη από περισσότερους συμπαθητικούς τύπους ( ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΟ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΝΕΣΟΥΜΕ ) ίσως λεχρίτες ίσως καλοντυμένους ίσως καλοπροαίρετους Απ΄ αυτούς που κάνουνε έρωτα σαν να μην συμβαίνει τίποτα, όπως πάνε για κατούρημα.

ένα όνειρο τώρα που ο χρόνος μου κάπως λιγοστεύει είναι να βάλω φωτιά έναν ευκάλυπτο στην Αθήνα. Να μην υπάρχει και απο τους καπνούς να βγεί μια μικροκαμώμενη φιγούρα. η Α. . Θα είναι ευτυχισμένη και δεν θα γράφει. θα μαζεύει κουμπιά απο του δρόμους και θα την λένε τρελή. θα είμαι εκεί όμως και θα μονομαχήσω μέχρι τελικής ειρωνείας με αυτούς που θα την πικράνουνε. αν όχι, υπάρχει και η λύση του Ακάκι Ακάκιεβιτς. Αλλά δεν την φοβάμαι΄ οι άνθρωποι μετρίου αναστήματος είναι ικανοί για τα πάντα.

η Αλεξάνδρα θα τραγουδάει παλλόμενη απο τις νότες και κάποια αόρατα ποτήρια. θα χειροκροτάω πιο δυνατά από όλους με τις τρύπιες παλάμες μου. Εκείνη θα με κοιτάει. Αγάπη ; Ναι, μάλλον, και ο Έρωτας ; Ας πάει διακοπές, η Αγάπη κάνει για όλα. μέχρι και ο Σελίν, που απ΄ ότι λένε είχε βιτριόλι αντι για αίμα γράφει ΄΄Αν πρέπει σώνει και καλά ν΄ αγαπάς κάτι, με τα παιδιά ρισκάρεις λιγότερα απ΄ ό,τι με τους ενηλίκους, σου επιτρέπεται τουλάχιστον ελπίδα ότι θα ΄ναι λιγότερο γομάρια από μας, αργότερα. Δεν ξέρεις.΄΄
Η Αλεξάνδρα χωρίς να την ξέρω, μοιάζει με παιδί...

η Αντιγόνη- το 50% της Ζυστίν και μια Amy Winehouse σε Βαλκανικό φόντο - έχει χόμπυ να βγάζει τα ρούχα της και να μου πετά μπουκάλια. She's a diamond that / Wants to stay coal που λέει και ο Θωμάς που περιμένει. Αγρίμι. ΄΄Με κάνεις να γελάω...΄΄. Αυτό και μόνο. Τρομακτικό αλλά με τον καιρό συνηθίζεις. Θητεία στην Σαπίλα και Στίχοι.

όλα κάποτε φτάνουν σε ένα τέλος. Ευτυχώς όμως υπάρχει κάποιος περίεργος που ρωτάει ΄΄Και μετά;΄΄


Ευτυχώς.

1 σχόλιο:

ειρήνη είπε...

παλάμες τρύπιες ,βλέμμα μεστό από σαρκασμό, λόγος αιχμηρός που σε τρυπάει, σε καρφώνει εκεί και σ' αφήνει δίχως ανάσα..