Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

το Καλοκαίρι σου


με το που ακούστηκε η Κραυγή ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ άρχισαν όλοι να τρέχουν προς την έξοδο. κατί άσχημοι και άγριοι τύποι πήγαν να κλείσουν τις πόρτες αλλά εμείς ήμασταν αγριεμένοι και δεν τους αφήσαμε΄ τους ποδοπατήσαμε και φτύνοντας αίμα σύρθηκαν στην άκρη.


βγήκαμε επιτέλους. στις σακούλες του super market που είχαμε κάψει κατα λάθος ( να το ανατινάξουμε θέλαμε. . .) είχα ένα τρύπιο παντελόνι, μια τρύπα μπλούζα,τις τρύπιες κιτρίνες κάλτσες μου και ένα δίσκο του Θώμα που περιμένει να τον ακούσω.


κάθισα δίπλα απο έναν που είχε ακούσει 25478 φορές το La Grange των ΖΖ Top φτάνοντας στο σημείο να πιστεύει ότι είναι δικιά του δημιουργία.

Hmm, hmm, hmm, hmm.

Have mercy


το παράξενο είναι ότι το έλεγε καλύτερα απο τους ΖΖ Top . μου πρόσφερε τσιγάρο. δεν καπνίζω αλλά το πήρα για σένα. το έβαλα στο αυτί όπως οι μαραγκοί τα μολυβάκια τους.
αυτός μου συνέχιζε το βιολί του για τους ΖΖ Top και τον άκουγα μέχρι που του είπα ότι πάω μέχρι την γωνία και έρχομαι.

πλησίασα κάτι όμορφους κήπους με συντριβάνια και αυτόματο πότισμα. φαντάσματα αλλοδαπών κηπουρών και παχύσαρκοι ιδιοκτήτες λιάζονταν στον ήλιο. ήταν καλοκαίρι. οι κορούλες τους με το που με πήραν είδηση άρχισαν να μου πετάνε κάτι χαλίκια που διακοσμούσαν το συντριβανάκι.τα κοριτσάκια ζήλεψαν οι γονείς και ξηλώνοντας τα πλακάκια της βεράντας τους με βάλανε στο σημάδι. εγώ βουτούσα κομμάτια από δω και απο ΄κει και τα πετούσα πίσω αλλά το παιχνίδι ήταν απ΄ την αρχή χαμένο. ήταν 6 και ήμουν ένας.άσε που παίζαμε και στην έδρα τους.

στο τέλος ήρθε η αστυνομία και με πυροβόλησε.πυροβόλησαν και τους γονείς με τα παιδιά τους αλλα ευτυχώς δεν πέτυχαν τα παιδιά. αυτός που μου έριξε στο γόνατο ήταν φίλος του πατέρα μου και έτσι τον καθησύχασα λέγοντας του ότι ήταν μια παρεξήγηση και δεν θα μπλέξει με ανακρίσεις και κωλωιστορίες.

πηγαίνοντας για το νοσοκομείο το ασθενοφόρο κόλλησε σε μια πορεία συνδικαλιστών

άναψα τελικά το τσιγάρο σου και περίμενα να γίνουν δεκτά τα αιτήματα τους.

2 σχόλια:

ειρήνη είπε...

μου αρέσει η ειρωνεία που αποπνέει το κείμενο..
να' σαι καλά

Β.Σ. είπε...

ήθελα να βάλω με αστεράκι - βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα αλλα το θεώρησα περιττό.



σε ευχαριστώ.