Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

Κόκκινα Γράμματα και ( Παρενθέσεις )




. . . ένας αντισημίτης, ένας κανίβαλος
και ένας κωλομπαράς
μπαίνουν σε ένα κωλόμπαρο και. . .


( περιμένω να σου τελειώσουν οι ιστορίες, τότε τι θα πεις, τι θα κάνεις. . .θα κάνεις τον μάγκα ; θα πιάνεις περίεργα το τσιγάρο και θα κοιτάς σαν μαλάκας το άγνωστο ; θα κρατάς βιβλία που δεν διαβάζεις αλλά είναι ελαφριά και έχουν ωραίο εξώφυλλο,έτσι να χτυπάει στο μάτι και ανεβοκατεβαίνεις του δρόμους. . . ).








Κρόνος : ΑΧΩΝΕΥΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. . .








( ελπίζεις γιατί η ελπίδα είναι τζάμπα και αν χρειαζόταν να πληρώνουμε για να ελπίζουμε θα ρίχναμε ό ένας στον άλλο πέτρες και τα λουλούδια δεν χρειάζονται στους νεκρούς είχα διαβάσει σε ένα βιβλίο όμως ακόμα κάθεσαι απέναντί μου και με μετράς και με υπολογίζεις και περιμένεις να κοιμηθώ για να ψάξεις τις τσέπες μου αλλά αντί για χρήματα βρίσκεις ποιήματα και παστίλιες μέντας και γελάς και με το κραγιόν σου γράφεις στο πουκάμισο μου φτωχομπινέ artitz και φεύγεις κλείνοντας όσο το δυνατόν πιο μαλακά την πόρτα σε πείσμα των σεναριογράφων. ).




................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................






η Νεράιδα της Παροναξίας

5 σχόλια:

........ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Β.Σ. είπε...

ό,τι είναι. . .

........ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Β.Σ. είπε...

έτσι είναι άν έτσι νομίζετε. . .

( κλεμμένο )

να ΄σαι καλά.

........ είπε...

Λουίτζι Πιραντέλλο...autos egrapse ton Ερρίκος Δ' pou eixame dei an thimasai
euxaristw....na eisai kai esu kala