Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

αγάπη


ένας στους δέκα ανασταίνεται
οι υπόλοιποι ;


Μόνο με αστεία μόνο με αστεία και τους κομπάρσους να εκδικούνται πετώντας όλο τους τον ελεύθερο χρόνο να χοροπηδάνε στην κοιλιά του κατακτητή που γυαλίζει αλλά δεν φέγγει. . .
Το σώμα σου σαν αξιοθέατο αρχαίο που κανείς δεν ξέρει πότε και ποιοι το χτίσανε, πότε μπουκάρανε οι τραμπούκοι και οι πεινασμένοι και του αλλάξανε την διακόσμηση. . . Μόνο οι τουρίστες το εκτιμούν. . . Και όσοι έχουν να πληρώσουν. . . .

Στις πιο καλές ιστορίες ένα από τους δυο πρέπει να χαθεί, να μείνει πίσω και ο άλλος να προχωρήσει. . .

Ποτέ δεν σε είδα να κλαις. . . μόνο σε άκουσα στο τηλέφωνο. . . Εκείνος που σε έκανε να κλάψεις, τον αγαπάς μέχρι τώρα που γράφω. . . Εκείνος που όταν αλλάζει ο καιρός πονάει το χέρι του και με θυμάται. . . Άσχημο πράγμα το να μην ξεχνάς. . . Μένεις στάσιμος ή μένεις σταθερός. . . Όπως θέλει το βλέπει κανείς. . .

Είναι τα γένια μου. . . Φτάσανε εκεί που οι άλλοι μπορούν να γελάσουν. . . Η κόλαση δεν είναι οι άλλοι που έλεγε ο αλλήθωρος βάτραχος. . . η Κόλαση είναι ΑΥΤΟΊ, αν έχεις τον κώλο ή τα άντερα να τους δείξεις. . . Δεν φοβάμαι όταν πρόκειται για μένα. . . Δεν έχω να χάσω τίποτα. . . Οι τριγύρω με κρατάνε. . .Θυμήσου. .

Αγαπηθήκαμε. . . Καμία Αντικειμενικότητα ή Εγωισμός. . .  Όπως όταν βάζεις στην πρέσα ένα σαράβαλο να το κάνεις παλιοσίδερα. . . ΄΄Θα πεθάνω πρώτος. . .΄΄ καμάρωνα σαν να ήμουν σε κάποιο διαγωνισμό. . . Γελούσες. . . Το γέλιο είναι πιο όμορφη και φριχτή μουσική. . . Με πίστεψες και ας έπαιζα με δυναμίτες. . . Εσύ κρατούσες το μασούρι. . .

Στην οθόνη έδειχνε ένα ζευγάρι να γαμιέται τέλεια. . . Χωρίς γκριμάτσες, χωρίς ιδρώτες και βήχα. . . Τότε ζεστάθηκες και έπεσες πάνω μου. . . Τότε ήταν πως ένιωσα λιγότερο άνθρωπος και σε φίλησα παντού. . . Και όπως σε άλλες πραγματικότητες. . . Το τέλειο γαμήσι σταμάτησε. . . Και τέλειοι και οι δυο, μέσα από την οθόνη μας χάζευαν, απορημένοι. Που βρέθηκε τόση αγάπη; Κάποιος νεκρός άφησε υπόλοιπο; Κάποιος μισάνθρωπος μετανόησε και αγάπησε το τομάρι του;  Οι Θεοί αποφάσισαν να πεθάνουν ή να βγoύνε στη σύνταξη;


Αρμονία. . .

Δεν υπάρχουν σχόλια: