Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Πνεύματα


δεν με ρώτησε κανείς που είναι ο Θεός; θα του έλεγα να βγει στον Περιφερειακό και να το πάρει όλο ευθεία. . . μια μαϊμού που μιλάει γαλλικά, η πραγματικότητα που πάντα, πάντα, πάντα προηγείται της ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ. Ο ΄΄ΕΓΚΛΗΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑΣ΄΄ λεει ΄΄δεν υπάρχει πιο φανταστικό πράγμα απο την πραγματικότητα΄΄. ο Ρώσος Επιληπτικός Κουμαρτζής με τους ανεπανάληπτους μονόλογους και τις διαμάχες ανάμεσα στον Ρασκόλνικωφ και τον Πορφύρη... ( Δεξιοτέχνης όταν περιγράφει Μεθυσμένους και Πόρνες ).

το μόνο που με ρώτησαν είναι που μπορεί να γαμήσει κανείς με δεκαπέντε ευρώ....;

μετά ο Καμί . . πως γίνεται να μιλάει για όλα τα ΜΕΓΑΛΑ χωρίς να παπαρολογεί...σαν ένας φίλος που σου λέει τι έπαθε ενώ περίμενε σε μια γαμω-ουρά στην Δ.Ε.Η.;

Ο Σαρτρ....ο μπαχαλάκιας,ο σαματατζής, ο Μαοϊστής ( στοιχηματίζω ότι δεν ήξερε που έπεφτε η Κίνα στο χάρτη....καλά του τα σούρε ο Σελίν...αυτός ο Ονειρικός Γρουσούζης...)

τι πνεύματα περάσαν...όλοι περίεργοι...να τους κοιτάνε περίεργα...λες και είχαν κέρατα στο κεφάλι. . .μα το πιο απίστευτο,το πιο ενδιαφέρον είναι ότι δεν ένιωθαν περίεργοι . . απλώς λέγαν ότι είχαν στο κεφάλι. . .

τόσο απλά. . .



Δεν υπάρχουν σχόλια: